Veibeskrivelse

Bil fra Stavanger via Rennesøy og Finnøy til Judaberg, deretter en kort ferjetur til Sjernarøy og vel fremme en kort og vakker biltur. Med Hurtigbåt til Sjernarøyane fra Stavanger, transport fra ankomststed til Ramsvig med bil. Båt direkte fra Stavanger – slik de aller fleste velger å gjøre det, og direkte til Ramsvig og egen brygge. Eller om dere ønsker å sykle Sjernarøyane – vakrere blir det ikke.

Kontakt Oss

Email: post@ramsvig.no
Telefon: +47 45 27 69 51

Sommerrestaurant

Vår sommerrestaurant i Ramsvig åpner alltid andre uken i juli, i den såkalte fellesferien. Åpningstidene er daglig fra kl. 12 til kl. 19. Vi har ala carte fiskeretter, salater og desserter. Vår signaturrett, Ramsvig Fiskesuppe, er alltid på menyen.

For grupper over 8 personer er det fint med en henvendelse i forkant, ellers er det bare å stikke innom.

God kaiplass for båt.  God parkering for sykler

Guidet tur i Alfred Hauges rike

Guidet tur i “Alfred Hauges rike” er et populært tilbud for gjestene. Turen tar 1-1.5 timer og starter i Ramsvig med den nære historien først. Turen går i naturskjønne omgivelser via Skipavigå, Lundarvågen og over Lund og ned mot Eik før den svinger mot Ramsvig. Gjestene får en interessant innføring i kulturen, naturen og forfatterskapet til Alfred Hauge.

For gjester som i tillegg ønsker en tur innom Sjernarøy kirke fra 1630-tallet, er det også mulig ved bestilling.

Snekketur / Fisketur / Seiltur

En båttur er alltid populært. I Ramsvig har vi 4 tilbud i så måte.

Snekketur med vår åpne tresnekke som kan ta inntil 12 pesoner rundt i Sjernarøyane.

l Fisketur i en lokal fiskebåt for inntil 12 personer. Den tar gjestene ut der det er mulighet for fisk, alt etter vind og vær. Må bestilles i god tid i forveien.

Seiltur i vår Yngling “Kongen”. Denne leies bare ut til seilkyndige gjester på eget ansvar.

Kajakktur.  Vi har 2 stykker til utleie.

Bryllup

Brylluper i Ramsvig er noe helt for seg selv.  Her kommer virkelig det eksklusive hos oss fram.

Ramsvig ordner det meste i forhold til arrangementet. Alle våre arrangement er skreddersydde, og det gjelder især for brylluper. I god dialog med brudeparet finner vi fram til den beste rammen for anledningen.

Ramsvig ordner med alt,- fra transport til bryllupskaken.

Vi anbefaler brylluper med overnatting fra lørdag til søndag, men også weekend-brylluper fra fredag til søndag er nå populært.

I Sjernarøyane er det både frisører, blomsterbinder, toastmaster og musiker, prest og kirke. Vi har hatt flere borgerlige vielser i Ramsvig.