Veibeskrivelse

Bil fra Stavanger via Rennesøy og Finnøy til Judaberg, deretter en kort ferjetur til Sjernarøy og vel fremme en kort og vakker biltur. Med Hurtigbåt til Sjernarøyane fra Stavanger, transport fra ankomststed til Ramsvig med bil. Båt direkte fra Stavanger – slik de aller fleste velger å gjøre det, og direkte til Ramsvig og egen brygge. Eller om dere ønsker å sykle Sjernarøyane – vakrere blir det ikke.

Kontakt Oss

Email: post@ramsvig.no
Telefon: +47 45 27 69 51

Eksklusivitet

Handelsstedet Ramvig har en skjermet og rolig beliggenhet – sjøvendt mot øst og sør. Her kan blikket gå innover i kurs- og møtesammenhenger. Og det kan gå utover mot ett av landets eldste og vakreste kulturlandskap – Forasundet i Sjernarøyene.

«Galleri Perlemorstrand» ligger midt i anlegget og gir gjestene anledning til å møte moderne kunst uten å bli forstyrret av andre.

Vi huser vanligvis bare en gruppe om gangen slik at våre gjester skal kunne sette sin bestemte form på besøket for å få mest ut av oppholdet hos oss.
Maten er hjemmelaget – spesielt for deg og din gruppe.

Ramsvig Handelsstad ble tildelt Olavsrosa i 2015 av Norsk Kulturarv «for godt vern av historiske bygningar, vellukka transformasjon til ny drift med god arkitektonisk tilpassing av nye bygg, god formidling og mattradering på høgt nivå».