Veibeskrivelse

Bil fra Stavanger via Rennesøy og Finnøy til Judaberg, deretter en kort ferjetur til Sjernarøy og vel fremme en kort og vakker biltur. Med Hurtigbåt til Sjernarøyane fra Stavanger, transport fra ankomststed til Ramsvig med bil. Båt direkte fra Stavanger – slik de aller fleste velger å gjøre det, og direkte til Ramsvig og egen brygge. Eller om dere ønsker å sykle Sjernarøyane – vakrere blir det ikke.

Kontakt Oss

Email: post@ramsvig.no
Telefon: +47 45 27 69 51

Vertskap

Mette Hiorth Soland og Jostein Soland kjøpte Handelsstadet Ramsvig i 1999 med visjon om å utvikle det til det foretrukne kurs- og møtestedet i regionen. Mette har bakgrunn som adjunkt i ungdomsskolen og med administrativ erfaring fra skoleledelse. Å kjenne mennesker og være interessert i folk er det viktigste i vertinnerollen i Ramsvig. Jostein har også lang erfaring fra undervisning som førsteamanuensis i nordisk litteratur. Deretter med 18 års fartstid som leder for Næringsforeningen i Stavanger.

I 2003 åpnet vi Ramsvig for kurs og konferanse og festmiddager. Samme år åpnet vi Galleri Perlemorstrand med Kjell Pahr-Iversens samling av 40 akvareller over romanen Perlemorstrand av Alfred Hauge.

Åpningstidene i Ramsvig er fra medio mars til i begynnelsen av november.