Om Oss | Handelsstedet Ramsvig
Logo til Ramsvig

Vertskap

Mette Hiorth Soland og Jostein Soland kjøpte Handelsstadet Ramsvig i 1999 med visjon om å utvikle det til det foretrukne kurs- og møtestedet i regionen. Mette har bakgrunn som adjunkt i ungdomsskolen og med administrativ erfaring fra skoleledelse. Å kjenne mennesker og være interessert i folk er det viktigste i vertinnerollen i Ramsvig. Jostein har også lang erfaring fra undervisning som førsteamanuensis i nordisk litteratur. Deretter med 18 års fartstid som leder for Næringsforeningen i Stavanger.

I 2003 åpnet vi Ramsvig for kurs og konferanse og festmiddager. Samme år åpnet vi Galleri Perlemorstrand med Kjell Pahr-Iversens samling av 40 akvareller over romanen Perlemorstrand av Alfred Hauge.

Åpningstidene i Ramsvig er fra medio mars til i begynnelsen av november.

ICI EST LE PARADIS

Handelsstedet Ramsvig i Sjernaøyane åpner for årets sesong i uke 16 – like over påske. Stedet ligger i én av regionens luneste og vakreste viker, fra gammelt av kalt “Ryfylkes Perle”. Vi forsøker etter beste evne å få den til å skinne forsatt. Stedets spesielle mikroklima gjørat vi kan starte utesesongen tidligere enn andre steder.

Vi skreddersyr oppholdet for alle våre gjester: reisemåte, tilrettelegging av møterom, valg av meny, tider for bespising og sosiale aktiviteter.

Hvorfor Ramsvig?

Vi har verdens fineste fuglesang når solen kommer opp i øst.

Vi tar kun imot én gruppe om gangen, og hele stedet står til deres disposisjon.

Vi er alltid til stede og byr på oss selv i formidling av historiene om Ramsvig og Ryfylke, og inviterergjerne til en fottur eller fisketur.

Vi har spennende utstillinger i Galleri Perlemorstrand.

Vi leverer kvalitet i alle ledd – hos oss er ikke et møte bare et møte!

Våre inne- og uterom sigaliserer ro og harmoni.

Vår kjøkkensjef elsker å trylle fram de lekreste retter av våre lokale råvarer, og dere er selv med på å bestemme menyen.

Trenger du flere detaljer?

Kontakt oss for detaljer om kurs og konferanser, aktiviteter, reisemåter, priser eller andre spørsmål du skulle ha.

Avbestillingsbetingelser

1 måned før besøket betales 100% av bestillingen.
2 måned før besøket betales 50% av bestillingen.
Ved kansellering før dette 10% av bestillingen.

Menu